/Winter%20Pret
Winter Pret
26 Nov. au 25 Dec.
City One Belgium kreeg de kans om hosts en hostesses aan te werven, op te leiden en te begeleiden voor deze editie van Winterpret 2021, een van de grootste evenementen in de stad Brussel, die miljoenen mensen uit heel België en de hele wereld samenbrengt. Tussen artistieke innovaties en tradities konden onze teams het goede verloop van dit evenement en de naleving van de sanitaire maatregelen verzekeren door de Covid Safe Tickets (CST) van de deelnemers te scannen. Gedurende bijna een maand (26/11/2021 tot 25/12/21) heeft City One Belgium vele bezoekers in staat gesteld in alle veiligheid van de magie van Kerstmis te genieten.
/«%20Your%20Europe,%20Your%20Says!%20»
« Your Europe, Your Says! »
20 Maart 2019
Onze teams die aanwezig waren op de luchthaven van Zaventem verwelkomden drieëndertig groepjes van deelnemende studenten uit achtentwintig landen van de Europese Unie en vijf kandidaat-landen (Albanië, Macedonië, Montenegro, Servië en Turkije) om deel te nemen aan een voltallige vergadering waar ze hun ideeën, wensen en verwachtingen over de komende Europese verkiezingen konden delen. Onze gastheren en gastvrouwen verwelkomden deze groepen en gaven hen de informatie die nodig was voor het goede verloop van het evenement evenals een set die nodig was voor hun reis en namen een souvenir foto met elk van hen.
/Event%20in%20Chalet%20Robinson%20en%20Agenda%20Louise
Event in Chalet Robinson en Agenda Louise
Maart 2019
Onze hostessen waren aanwezig in het charmante Chalet Robinson, op een klein eiland in het hart van het Bois de la Cambre in Brussel voor een privé evenement. Een deel van ons team was stroomopwaarts de toerekening van de pendelbus vanaf de Agenda Louise hotel, terwijl anderzijds de deelnemers verwelkomde op lijst door middel van tabletten en beheerden de vestiaire.
/GEM-all%20Seminar
GEM-all Seminar
14 en 15 Maart 2019
Onze hosts en hostessen hebben meer dan 900 personen uit Parijs , Brussel en over de hele wereld verwelkomt voor het GEM-all Seminar; het handelsplatform van de ENGIE groep. Het was de eerste editie en City One was daar! Onze gastheren en gastvrouwen werden gepleegd om de gasten te verwelkomen, de ID’s te controleren, distribueren van de badges en treintickets, beheer van de vestiaire, oriëntatie van de deelnemers en hulp voor de animatie van de workshops.
/Les%20thés%20de%20la%20Pagode
Les thés de la Pagode
Maart 2019
Want niets is zeker dan een gezonde geest in een gezond lichaam, onze City One hostesses doorkruisen elke week heel België om Organic Teas te presenteren in verschillende biologische winkels van het land.
/Supporting%20the%20future%20of%20Syria%20and%20the%20region
Supporting the future of Syria and the region
11, 12 en 13 maart 2019
Op 11, 12 en 13 maart hebben onze hosts en hostesses de verwelkoming verzekerd tijdens een conferentie over de toekomst van Syrië. Op het programma: ontvangst van de deelnemers, journalisten en VIP, badges aanmaken, oriëntatie en inlichtingen. Het is in het indrukwekkende panden van het Europees Parlement dat onze hosts en hostesses een operationele ondersteuning aan het goede verloop van de conferentie hebben kunnen brengen dankzij hun veelzijdigheid en hun vrijwilligerswerk
/Quai01
Quai01
17 oktober 2018
City One heeft de gelegenheid gekregen om voor de ontvangst te werken tijdens een evenement van Tiffany & Co in de Quay01 In Brussel. De taken van onze stewards waren: De gasten verwelkomen en het beheer van de vestiaire en een Candy Bar.
/SAS
Meets%20Art
SAS Meets Art
16 oktober 2018
4 hostesses en één parkingboy hebben de gelegenheid gehad om de deelnemers van de SAS meets ART avond te kunnen verwelkomen aan de Kanal-centre Pompidou in Brussel. De hostesses hadden als taak om de mensen te verwelkomen en ze oriënteren bovendien moesten ze ook de vestiaire heel de avond door beheren. Onze Parking boy heeft de parking moeten beheren.
/Touareg%20Beach%20Club
Touareg Beach Club
3, 4, 5, 11 and 12 augustus 2018
Deze zomer, hebben een paar CityOne hostesses deelgenomen aan Touareg beach Club in Knokke. Hun missie: Voorbijgangers uitnodigen aan de Pop-Up stand van Volkswagen, animatie van een fotobooth en hulp voor het opzetten van een wedstrijd.
/EY%20Conference
EY Conference
10 juli 2018
Four City One’s hostesses were in charge of the welcoming of the guests for the EY Company at the Radisson Blu Hotel: welcoming with attendance list, badge distribution, orientation, cloakroom management
/Meat%20&%20Livestock%20Australia%20-%20Corporate%20barbecue
Meat & Livestock Australia - Corporate barbecue
27 juni 2018
In het mooie kader van de tuin van Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen hebben twee City One hostessen bijna 500 gasten aan de jaarlijksebarbecue van de Australische firma MLA kunnen ontvangen. Met behulp van twee Ipads, werden zij verzocht om de QR code van de uitnodigingen te scannen en om de komst van gasten te registreren.
/SAP%20Inspiration%20Dinner
SAP Inspiration Dinner
21 juni 2018
Drie van onze hostessen en één parkingboy hebben het genoegen gehad om aan de houding van SAP Inspiratie avondmaaltijd deel te nemen. In het uitzonderlijke kader van het Atomium, hebben de hostessen gasten kunnen ontvangen en oriënteren, badges verdeelt, tafelnummers aangegeven en de vestiaire beheert tijdens de avond. Onze parkingboy werd verzocht om de gasten te richten naar het parkeerterrein,de toegangen en uitgang te beheren, en dan ook de veiligheid te verzekeren.
/Subway%20Flyering
Subway Flyering
25 en 26 Mei 2018
Voor deze missie, werden 14 hosts en hostessen van City One gedurende twee dagen verzocht om Subway-promotie coupons te verdelen onder de voetgangers. Verdeeld in groepen van twee, waren zij aanwezig in 6 Belgischesteden voor deze taak van Field Marketing. Brussel, Brugge, Leuven, Aalst, Antwerpen, Brasschaat.
/BNP%20Paribas%20Fortis
BNP Paribas Fortis
7 en 8 juni 2018
BNP Paribas Fortis heeft van drie CityOne hostessen bij de organisatie van een prestigieuze evenement in Brussel kunnen genieten. Onze team heeft elke deelnemer kunnen verwelkomen en oriënteren.
/Europese week van de
%20duurzame ontwikkeling
Europese week van de duurzame ontwikkeling
Van 30 mei tot 5 juni 2018
Ter gelegenheid van de Europese week van deduurzame ontwikkeling City One stelt conferenties, werkplaatsen, activiteiten en acties voor om de duurzame ontwikkeling in heel Europa te bevorderen. City One zal eveneenseen dus semiversleten professionele kleding aan de vereniging ‘’Les petits Riens“ schenken. Deze vereniging is een onderneming van sociale economie die als opdracht heeft om de mensen die moeilijkheden hebben in autonomie op duurzame wijze te begeleiden.
/Digitale Banket
Digitale Banket
22 Mei 2018
L De editie 2018 van het Digitale Banket werdt dit jaar in Chapelle Reine Elisabeth plaats genomen. City One heeft de 150 deelnemers kunnen ontvangen dankzij twee hostessen van ontvangst die aan ingegaan werden geplaatst. Deze hebben elke deelnemer kunnen verwelkomen en oriënteren.
/VILLAGE%20RTL
VILLAGE RTL
20 Mei 2018
Ter gelegenheid van het RTL-dorp, hadden onze hostessen ten doel tot de bewustmaking op spelwijze met de kinderen aan de recycling van gebruikte batterijen bij te dragen. Aan de toegang, werden de jonge bezoekers door gastvrouwen van City One verzocht om hun gebruikte batterijen in de vaten neer te zetten en in ruil kregen ze een een FastPass. Deze maakte kans om in de eerste plaats toegang te kregen aan de attracties, Bv: : opblaasbaar kasteel dat door drie van onze gastvrouwen City One wordt verlevendigd.
/HOTEL%20CROWNE%20PLAZA
HOTEL CROWNE PLAZA
22, 23 en 24 Februari
Onze 14 hosts en hostessen hadden als missie de gasten voor een evenement van de Europese Commissie te verwelkomen.
Onze missie tijdens dit evenement: verwelkoming, oriëntering en begeleiding van de gasten , badges uitdelen, micro assistentie, cadeaudjtes uitdelen, maar ook het volledige beheer van de vestiaire.
/LANCERING%20AUDI
A7%20–%20D’IETEREN
LANCERING AUDI A7 – D’IETEREN
11 januari 2018
Onze stewards hebben de eer om deel te nemen aan de lancering van de nieuwe A7 georganiseerd door D'Ieteren in Heysel in Brussel. Onze stewards zorgden voor de ontvangst, oriëntatie, opening van de deuren van de auto's die de gasten vervoerden, informatie en dank aan het einde van de avond.
/MANAGER%20OF%20THE%20YEAR%20–%20D’IETEREN
MANAGER OF THE YEAR – D’IETEREN
9 januari 2018
Onze stewards waren verantwoordelijk voor het verwelkomen van de 1500 deelnemers op het evenement "Manager van het jaar", georganiseerd door D'Ieteren in Heysel in Brussel. Onze missie? Ontvangst, oriëntatie, opening van de deuren van de auto's die de gasten vervoerden, informatie en dank aan het einde van de avond.
/OPERATIE
KERSTVROUW
OPERATIE KERSTVROUW
Décember 2017
Onze kerstvrouwen hadden de leiding om kinderen te verwelkomen op verschillende kerstmarkten in heel België. Hun missie: verwelkomen, superviseren, spellen organiseren voor jonge kinderen, souvenirfoto's maken, etc.
/CONVENTIE%20HEINEKEN
CONVENTIE HEINEKEN
14 et 15 décember 2017
City One was leverancier van onthaal- en begeleidingspersoneel.  Inderdaad, onze agenten verwelkomden de 650 leidinggevenden van Heineken Frankrijk in verschillende Belgische stations en waren vervolgens verantwoordelijk voor de verdeling van de gasten in verschillende shuttles en hun onthaal in verschillende hotels. In Tour en Taxis hebben onze 60 hosts en hostesses de receptie, bagageopslag maar ook het beheer van vestiaire verzorgt. Tijdens het evenement ondersteunden onze teams de verschillende georganiseerde workshops (lijsten, distributie van audiovertalers, informatie, oriëntatie, enz.). Tijdens de avond zorgden onze hostesses op rolschaatsen ook voor de distributie van goodies.
/ELLE%20PARTY
ELLE PARTY
8 décember 2017
City One was terug de officiële partner van "Elle Magazine" voor de organisatie van de LOVE x ELLE - ELLE PARTY 2017. Onze teams waren verantwoordelijk voor het verwelkomen van de +/- 800 deelnemers: onthaal met lijsten, afgifte van armbanden, vestiaire, oriëntatie. Ons cateringteam leverde ook de service, de presentatie van hapjes, de drank, het afruimen enz.
/Sinterklaas%20
AG%20INSURANCE
Sinterklaas AG INSURANCE
6 décember 2017
In samenwerking met AG Insurance plaatste City One op 6 december verschillende Sinterklazen die in heel België aanwezig waren.
/TIFFANY%20AND%20CO
voor%20TOP%20SECRET%20COMMUNICATION
TIFFANY AND CO voor TOP SECRET COMMUNICATION
30 november 2017
Als partner van Top Secret Communication Agency, kregen onze teams de opdracht om het onthaal te doen in de luxueuze Tiffany and Co-boetiek op 30 november 2017 te houden voor de Tiffany Launch T-collectie.
/BOUTIEK%20GUCCI
BRUSSEL
BOUTIEK GUCCI BRUSSEL
28 maart 2017
Onze hosts hadden als missie de gasten en klanten van de Gucci-winkel op de prestigieuze Boulevard van Waterloo te verwelkomen tijdens de organisatie van de nocturnes van de Boulevard. Onze missie tijdens dit evenement: verwelkoming, oriëntering en begeleiding van de gasten van de winkel, maar ook het volledige beheer van de vestiaire.

Door voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies waarmee wij statistieken van bezoeken kunnen realiseren