EEN LEADER IN ONTHAALDIENSTEN
Sophie Pécriaux, President en Stichter van de groep City One.

ONS VERHAAL

De groep City One Groep werd in 1991 opgericht door de jonge Belgische ondernemer Sophie Pécriaux en heeft zich door de jaren heen gevestigd als een onafhankelijke en essentiële speler in onthaaldiensten, op internationale schaal.

Meer dan alleen een leverancier is de groep City One gepositioneerd als een echte partner. Hiervoor wordt elk verzoek afzonderlijk bestudeerd en elke relatie is gebouwd op nabijheid en transparantie.

De groep City One deelt vandaag in verschillende landen en continenten dezelfde sociale, ethische en ecologische waarden. Onze sterke punten zijn onze expertise, onze ambitie, onze wens om een ​​echte meerwaarde te bieden aan elk van onze diensten. Onze expertise is gebaseerd op onze nauwkeurigheid, kwaliteit en gevoel voor detail.

ENKELE CIJFERS

181 miljoen euro omzet 2016
4800 FTE-werknemers
15000 jaarlijkse voordelen
1850 verwezen klanten met een tevredenheid van 98%

EN IN BELGIË?

Sinds 1998, is City One Belgium partner voor alle verschillende vormen van onthaal, in heel Belgie.

City One est un partenaire de confiance de Neventum pour les hôtesses à Bruxelles. Neventum compte plus de 12 000 fournisseurs à travers le monde et est présent dans 146 pays pour proposer la construction et la conception de stands, de services de restauration et d'hôtesses.

Neventum

Door voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies waarmee wij statistieken van bezoeken kunnen realiseren