ONTHAAL LUCHTHAVEN & SPOORWEG CITYONE

City One agenten zijn ten dienste, va, de passagiers: check-in, registratie van de bagage, ticketing, begeleiding voor passagiers, enz. Onze teams zijn kundig van de reis, kennen het terrein en kunnen zich aan alle situaties aanpassen.
Tweetalig of drietallig en gevormd aan de verschillende reglementering van de sector, stellen de agenten een kwalitatief persoonlijke en aangepaste oplossing aan elk van uw behoeften.

 

Luchthaven en spoorweg onthaal service City One

ONZE COMPETENTIES

Ontvangst en oriëntatie van passagiers
Flow Management
Animator
Begeleiding van kinderen
VIP-begeleiding
Begeleiding tot op perron
De registratie van passagiers
Beheer van de salons
Ticketbeheer
Geschillenbeheer
Oriëntering

BETEKENIS VAN ONTHAAL PASSAGIERS

Een team beschikbaar en gekwalificeerd door zijn opleidingen
Vermogen om te luisteren en behoeften te begrijpen
Aanpassing aan elke situatie, gewoonten en gebruiken
Beschikbaar en gastvrij 7/7
Constante kwaliteit

Air France
Thalys
OUI Bus

TOOLS

Bookpro

Online rapportagesoftware: een flexibel en configureerbaar hulpmiddel afhankelijk van de aard van uw behoeften en uw verwachtingen ... Identificatie van de te verzamelen informatie wordt in samenwerking met u uitgevoerd om perfect aangepaste rapportagematrices te ontwikkelen.

Qualicity

Software voor beheer en controle van kwaliteit: een nieuwe tool waarmee u alle controles op uw sites kunt opvolgen en het beheer van het kwaliteitsplan van uw site en alle uitgevoerde acties kunt visualiseren.

Door voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies waarmee wij statistieken van bezoeken kunnen realiseren