ONTHAAL EVENEMENTEN CITYONE

Danzij zijn strengheid, zijn professionalisme en zijn expertise van meer dan 20 jaar in de ontvangst en evenementiel, de groep City One is uw sleutelpartner voor het beleid van uw evenement. Daarvoor wordt elke vraag op individuele wijze bestudeerd, de rekrutering is gericht en aangepast aan uw behoeften, onze personeel wordt opgeleid en ervaren.

Onthaal service voor evenementen City One

Onze meertalige gastvrouwen en gastheren worden opgeleid voor uw persoonlijke ontvangst, het oriënteren van uw gasten, het beleid van de vestiaire, grooming maar ook voor een chauffeur dienst, het beleid van parkeer terrein, de veiligheid, enz. City One heeft als prioriteit de richting van het detail en de nabijheid met de klant.

ONZE COMPETENTIES

Ontvangst en oriëntatie van de gasten
Beheer van aanwezigheidslijsten
Beheer van vestiaire
Afgifte van badges
Afgifte van goodiebags
Doorgeven van microfoon
VIP-begeleiding
Chauffeurs- en parkeerservices
Parkingboys
Toiletdame

ONZE DIENSTEN

City One begeleidt u in uw evenementen, zoals beurzen, congressen, seminars, conferenties, avant-premières, concerten, productpresentaties, personeelsfeesten, privébruiloften, roadshows, VIP-feesten, culturele en sportieve evenementen, enz.

City One bestudeert elk verzoek om een ​​gerichte werving te realiseren op basis van uw criteria en het imago van uw bedrijf. De diensten worden efficiënt en op maat ingekaderd.

TOOLS

Bookpro

Online rapportagesoftware: een flexibel en configureerbaar hulpmiddel, afhankelijk van de aard van uw actie, uw behoeften en uw verwachtingen ...

Booky

Uw online fotoboek en online casting.

Door voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies waarmee wij statistieken van bezoeken kunnen realiseren