Ref: CityOne
Catégories: Offre interne City One Belgium
Contrat: Mission ponctuelle
Fonction: Onthaalmedewerker

EFFECTIF(S) : Onthaalmedewerker H/F - FR/NDLS/EN
LIEU(X) : 1000 BRUSSEL

DETAIL DE L'OPERATION : In deze functie sta je in voor een professioneel en klantgericht onthaal. Je behandelt de inkomende telefoons en verwijst de klanten door naar de correcte interne afdeling. Bijkomstig voer je een aantal diverse administratieve taken uit, waaronder het sorteren en verdelen van de post, sorteren, behandelen en verdelen van de inkomende e- mails, ontvangen en verzenden van DHL, beheren en aanvullen van het kantoormateriaal, behandelen van facturen, bestellen van lunch, vergaderzalen organiseren, aanmaken van badges.

Vlot Nederlands, Frans en Engels zowel schriftelijk als mondeling. Je hebt een enthousiaste en dynamieke persoonlijkheid. Je hebt een goede werkorganisatie, nauwkeurig en hulpvaardig. Je hebt ook een goede kennis van informaticatoepassingen.
 

Ref: CityOne
Catégories: Offre interne City One Belgium
Contrat: Mission ponctuelle Fonction: Onthaalmedewerker

EFFECTIF(S) : Onthaalmedewerker
LIEU(X) : 3090 OVERIJSE

DETAIL DE L'OPERATION : Tijdelijke job (met optie vast)
Voltijds
02 september 2019
Dagwerk

Vlot Nederlands, Frans en Engels zowel schriftelijk als mondeling - Duits is een plus punt Je hebt een enthousiaste en dynamieke persoonlijkheid. Je hebt een goede werkorganisatie, nauwkeurig en hulpvaardig. Je hebt ook een goede kennis van informaticatoepassingen - Office 365.
 

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation de cookies nous permettant de réaliser des statistiques de visites